Kirsin kirjat

9 Ki -Astrologia eli Yhdeksän Tähden Astrologia

Tämä on ensimmäinen kirjani. Se julkaistiin vuoden 2013 joulukuussa.

Opiskelin kiinalaista astrologiaa osana fengshui-konsulttikoulutustani ja syvensin myöhemmin näitä tietojani. Minulla on myös perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion tutkinto, opettajanani Esa Hallamäki. Tämä kirja rakentaa sillan näiden oppialueiden välille. Niissä kaikissa on yhteisiä elementtejä.
Kiinalaista astrologiaa voidaan tarkastella joko erillisenä kokonaisuutena tai suhteessa lähiympäristöön. Jälkimmäinen tapa kertoo luonteen lisäksi, mitä kukin ihminen tarvitsee ympärilleen ja missä määrin, voidakseen mahdollisimman hyvin (esim. mitä materiaaleja, värejä, esineitä, kasveja, hiljaisuutta vai enemmän toimintaa). Tämä tarkastelumalli on osa syvempää fengshuin maailmaa.
Itse ajattelen asian niin, että kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion tasapainottaessa ja hoitaessa ihmisen energioita, fengshui tekee saman ihmisen kodille, pihalle tai työympäristölle. Astrologia täydentää tätä yhtälöä antamalla oman tukensa henkilökohtaisella matkallamme kohti sisäistä tasapainoa.

Kirja on neliväriteos.
Tilaukset joko suoraan minulta tai kustantajalta (www.valmiixi.fi)
Kirjan normaalihinta on 35,50 e + postkulut.

Minulta tilattaessa on toistaiseksi voimassa tarjoushinta 25 e + postikulut.
Tällöin maksu etukäteen pankkiin minulta saatavalle tilinnumerolle.

Valmiixi.fi: kirja-arvostelu
Myös Ultra -lehdestä 1/2015 löytyy kirjan esittely

Kirjan mainosesite


Tiedustelut ja kirjatilaukset: info(at)valovoittaa.fi
Ei Alv-rek.

Kaikki oikeudet pidätetään, All rights reserved , Copyright Kirsi Lohtaja